Ryska och thailändska arresterade i Patong Cannabis Shop

Patong –

En rysk man och en thailändsk kvinna har gripits i en cannabisbutik i Patong.

Ett team från Kathu District Office ledd av Kathu District Chief Mr. Thitiwat Boonkit inspekterade nyligen cannabisbutiker i Patong och gjorde två arresteringar. De två personer som greps var:

  1. Ms Apiradee Hanyek, 39. 175 påsar med cannabisknoppar beslagtogs från butiken. Hon anklagas för att ha sålt en kontrollerad ört (cannabisknoppar) utan tillstånd.

2. Herr RYCHKOV KIRILL, 34 rysk medborgare. Han anklagas för att ha arbetat utan tillstånd.

De fördes till Patongs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.