Chaufför överlever efter att en pickup med is kraschar i Thalang

Thalang –

En förare överlevde efter att en pickup med is kraschade och spillde dess innehåll i Thalang.

Thalang-polisen underrättades om olyckan på Thep Krassattri Road i Thep Krasattri-distriktet klockan 5:45 idag, den 22 februari.

Polisen kom till platsen för att hitta pickupens hytt skild från sin säng på vägen. Många ispåsar hittades också utspridda på vägen.

Föraren, herr Kobchai Sriintarasut, 33, som endast fick lindriga skador, berättade för Thalang-polisen att pickupens bakhjul exploderade. Han tappade sedan kontrollen över bilen innan den kraschade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.