Sniffer Beagle inspekterar bagage och passagerare på Phukets flygplats

Phuket -

En sniffer beagle inspekterade bagage och passagerare på Phukets internationella flygplats.

Phukets internationella flygplats rapporterade i går (20 februarith) att "sniffer" Beagle (DLD K-9 UNIT) från Quarantine and Inspection Canine Unit (DLD) sniffade bagage som anlände till flygplatsen.

Inspektionen ska förhindra smuggling av djur och produkter av animaliskt ursprung som är förbjudna föremål enligt djurepidemilagen BE2558 (2015).

Inget misstänkt bagage hittades dock. Beagle var dock en hit bland turister och personal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.