Brottsbekämpande tjänstemän inspekterar nöjesställen i Patong

Patong –

Brottsbekämpande tjänstemän inspekterade nöjesställen i Patong efter klagomål från oroliga medborgare om att öppna efter de lagliga stängningstiderna.

Ett team av officerare ledda av Kathu-distriktets chef Mr. Thitiwat Boonkit i går kväll (20 februarith) från 11:30 till 1:00 inspekterade nöjesställen på Bangla Road, på Ratch Uthit 200 Pi Road, på Phra Metta Road, på Na Nai Road, på Taweewong Road och i Soi Saen Sabai.

Thitiwat berättade för Phuket Express att inspektionen följde efter många klagomål på sociala medier och från oroliga medborgare om nöjesställen som öppnas efter den lagliga stängningstiden.

I går kväll hittades dock inga nöjesställen öppnade efter laglig tid. Phuket Express noterar att stängningstiderna kan variera från midnatt till 2:XNUMX beroende på nöjeszon.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.