Misstänkt greps med 13,000 XNUMX metamfetaminpiller vid Phuket Checkpoint

Phuket -

En misstänkt har gripits med 13,000 XNUMX metamfetaminpiller vid Phuket Checkpoint.

Tha Chatchai-polisen berättade för Phuket Express i går (19 februarith) att på fredagen (17 februarith), stoppades en misstänkt sedan vid Phuket Checkpoint i Tha Chatchai sub-distrikt, Thalang. Föraren var Mr. Tanapat 'Ball' Plodkam, 36 från Phatthalung.

Inuti sedanen hittades en handgjord pistol, 22 kulor, 13,930 134.85 metamfetaminpiller, 0.327 gram kristallmetamfetamin, 0.552 gram ketamin och XNUMX gram ecstasy.

Ball erkände för polisen att han anlitats för att plocka upp drogerna vid en vägskylt på Southern Seaboard Road (väg nr 44) i Phra Sang, Surat Thani och leverera dem till en avlämningsplats i Phuket. Ball fördes till Than Chatchais polisstation för vidare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.