Kropp av en kvinna i Myanmar hittades flytande nära Tao Island i Surat Thani

Surat Thani –

Kroppen av en kvinna från Myanmar hittades flytande nära Tao (sköldpadda) Island i Surat Thani.

Royal Thai Navy rapporterar att de underrättades av en oidentifierad lokal fiskare att en kvinnas kropp hittades flytande cirka 12 nautiska mil från Tao Island. Nära kroppen hittade fiskare cirka 20 liter fat som flyter i havet.

Den kungliga thailändska marinens räddningsteam åkte till området för att hämta kroppen och kroppen identifierades senare av officerare som fröken AYE PA PA KHAING, 39, medborgare i Myanmar.

Polisen fick senare reda på att hon arbetade på en lastbåt tillsammans med fem andra besättningsmedlemmar. Båten avgick från Chumphon den 18 februarith. Båtbesättningsmedlemmar berättade för berörda tjänstemän att lastbåten kantrade efter att kraftiga vågor slog in.

Fem andra besättningsmedlemmar överlevde och bara Miss Khaing saknades.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.