Rysk kvinna skadad efter Fire Guts Hotel Kitchen i Patong

Patong –

En rysk kvinna skadades efter att en brand släckte ett kök på ett hotell i Patong.

Kathu-distriktschefen berättade för Phuket Express att klockan 6:20 på lördagen (18 februari)th) en brand släckte ett kök på första våningen på ett hotell på Phang Mueang Sai Kor Road.

Flera brandmän med brandbilar anlände till hotellet för att hitta rök som kom ut från platsen. Branden släcktes på relativt kort tid.

En skadad kvinna hittades som identifierades som fru Svetlana Stashko, rysk medborgare. Hon hade ådragit sig skador av att ha kvävts på några. Hon fördes till ett närliggande sjukhus.

Köket fick endast mindre skador. Namnet på hotellet undanhölls av tjänstemän i väntan på en ytterligare utredning för att fastställa den exakta orsaken till branden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.