Rassada Music Festival 2023 är på gång

Rassada –

Rassada Music Festival 2023 pågår till imorgon (19 februarith).

Vår tidigare historia:

Rassada kommun berättade för Phuket Express att festivalen kommer att hållas från den 17 februarith till februari 19th, 2023 från 5:00 till midnatt på Sirey Beach i Rassada, Mueang Phuket.

Nu till uppdateringen:

Festivalen lanserades i går kväll (17 februarith) och leddes av Phukets viceguvernör Amnuay Pinsuwan.

Viceguvernör Amnuay sa till The Phuket Express, "Festivalen syftar till att öka Koh Sireys lokala turism och att låta turister veta mer om området samt att öka turismen för hotell och restauranger."

”Det finns många lokal mat och internationella matstånd på festivalen. Lokala framträdanden från lokalbefolkningen i Koh Sirey eller 'Thai Mai'-folket och gratiskonserter från kända thailändska rockband presenteras på festivalen, tillade viceguvernör Amnuay.

"Den 17 februarith det var Luster music band och Sek Loso. Idag (18 februarith) kommer att vara Rock & Ride, Gai Galamang och biker vänner och imorgon (19 februarith) kommer att vara Nawee musikband, Hin Lek Fai. Snälla kom och delta i festivalen”, konstaterade viceguvernör Amnuay.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.