UPPDATERING: Två utlänningar och tre thailändare greps i Patong, Phuket efter att ha slagits efter tvist om motorcykelracing

Patong –

Två utlänningar och tre thailändare greps efter att ha slagits om motorcykelracing i Patong.

Vår tidigare historia:

En grupp utländska motorcykelåkare varnades enligt uppgift för att vara till allmän olägenhet innan ett slagsmål med lokalbefolkningen bröt ut på Bangla Road i Patong.

Nu till uppdateringen:

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de kollade CCTV-bilder och spårade fem personer som var inblandade i händelsen, två svenska medborgare och tre thailändare.

En av dem är en taximotorcykelförare. Han erkände att han var inblandad i striderna efter att de varnat en grupp utländska motorcykelåkare att de inte får åka på Bangla Road förutom med tillstånd av poliser. De utländska motorcykelförarna var besvikna och arga innan de verbalt förolämpade de thailändska männen med ett nötande språk vilket ledde till en fysisk konflikt.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de fem misstänkta åtalas för kroppslig och psykisk skada och slagsmål offentligt. Båda parter skakade hand och sa förlåt till varandra. Alla fem personer kommer dock att föras till Phuket Kwaeng Court idag (17 februarith) för ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.