Fransk motorcykelförare åtalad för påkörning efter att thailändsk fotgängare allvarligt skadad i Patong – VIDEO

Patong –

En fransk motorcykelförare har åtalats för påkörning efter att en thailändsk fotgängare ådragit sig allvarliga skador i Patong.

Patongpolisen berättade för Phuket Express idag (16 februari) att förra veckan den 10 februarith Mrs. Maliwan Sarnrat, 54, korsade en liten väg i Soi Sai Namyen i Patong. Hon fick allvarliga skador efter att hon blivit påkörd av en motorcykel. Ryttaren stannade inte.

Patongpolisen berättade det för Phuket Express den 14 februarith föraren lämnade tillbaka motorcykeln i fråga till en motorcykeluthyrningsbutik på Pracha Nukroa Road i Patong. Ryttaren identifierades som Mr. NAJI SAMI BOUAKKAZ, en fransk medborgare.

Hyresoperatören berättade för polisen att de såg några repor på motorcykeln som hade åtgärdats. Herr BOUAKKAZ matchades med CCTV-filmer dagen då motorcykeln träffade fotgängaren efter att polisen spårat honom.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att herr BOUAKKAZ står inför anklagelser för hänsynslös körning i hög hastighet och påkörning som orsakat allvarliga skador.

Följande klipp kan förolämpa känsliga tittare, var försiktig när du tittar på videon:

Du kanske gillar dessa:

Tjugo franska motorcykelförare har gripits efter att ha orsakat allmän olägenhet.

Fyrtiofyra utländska förare har gripits i Patong för att de inte hade körkort.

Chefen för konsulatet för det franska kontoret i Phuket träffade Patong-polisen efter att 20 franska motorcykelförare arresterades.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.