Minst fem personer döda, fem allvarligt skadade efter att lastbilar kolliderat i Krabi

FOTO: Krabi Pitak Pracha Rescue Foundation

Krabi –

Minst fem personer har dödförklarats på platsen medan ytterligare fem fick allvarliga skador efter att två pickupbilar kolliderade i Krabi.

Krabi Pitak Pracha Rescue Foundation rapporterar att de underrättades om olyckan i morse (16 februarith) på Petch Kasem Road i Tap Prik, Mueang Krabi.

Utryckningspersonalen kom till platsen för att hitta två lastbilar vid vägkanten. Fem personer dödförklarades på platsen medan fem andra fick allvarliga skador. De fördes till ett närliggande sjukhus. Alla är thailändska.

En Mitsubishi pickup lastade åtta personer, de flesta som är räkfångare. Tre av dem fick allvarliga skador. Fem personer dödförklarades på platsen, tre personer i lastbilshytten och två på baksidan av lastbilsflaket.

Två personer i en annan lastbil fick allvarliga skador. De reste från Kampaeng Phet i centrala Thailand till Krabi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.