Sarasin Bridge Festival för att främja turismen i Phang Nga och Phuket

Phang Nga –

Sarasin Bridge Festival kommer att hållas från fredag ​​(17 februarith) till söndag (19 februarith) för att främja turism i Phang Nga och Phuket, norr om Phuket.

Direktören för Phang Nga Tourism Authority i Thailand (Phang Nga TAT) Uthit Limsakun berättade för The Phuket Express, "Sarasin Bridge var den första bron som förenade Phuket Island och Phang Nga fastlandet. I år är turistkampanjen "Visit Thailand Year" med strategin att koppla ihop Phang Nga och Phuket "City to City".

”Kampanjen är att välkomna både thailändska och utländska turister via eventmarknadsföring. En ljustunnel som kommer att vara 30 meter lång sätts upp vid bron med enorma ballonger. Phang Nga TAT förväntar sig minst 30,000 XNUMX besökare från Phang Nga och Phuket på festivalen”, tillade Mr. Uthit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.