Phuket Smart Bus utfärdar ny tidtabell

Phuket -

Phuket Smart Bus utfärdade en ny tidtabell från och med igår (14 februari) från Phukets internationella flygplats, norr om Phuket till Rawai, söder om Phuket.

Phuket Smart Bus uppger att företaget tillhandahåller 17 resor per dag från Phukets internationella flygplats till Patong till Rawai och 17 turer tur och retur, vilket är totalt 34 turer per dag.

Tjänsten går från 6:20 till 0:10 varje dag. Tjänsten Smart Bus går varje timme (var 30:e minut under rusningstid). Avgiften är 100 baht för resan. Tjänsten tillhandahåller även ett 1-dagarspass, 3-dagarspass och 10-dagarspass för passagerare som vill fortsätta använda tjänsten.

Företaget för diskussioner med Phuket Land Transport Office för att försöka öka antalet rutter. För mer information besök www.phuketsmartbus.com

'

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.