Misstänkt inblandad i mord på Phuket affärskvinna arresterad efter 15 år

Phuket -

En efterlyst misstänkt som var inblandad i mordet på en affärskvinna i Phuket har gripits i Nakhon Si Thammarat efter 15 år.

Central Investigation Bureau (CIB) rapporterade tidigare i veckan att de har arresterat en man som endast identifierats som Mr. Wiriyo, 55, i Nakhon Si Thammarat.

Gripandet följde på en incident där en grupp på sex misstänkta öppnade eld mot ett par i Phuket, en affärsman och en kvinna. Affärskvinnan dödförklarades på platsen medan affärsmannen fick svåra skador.

Fem andra misstänkta greps tidigare. Den siste misstänkte, Mr. Wiriyo, ska ha erkänt att han anlitats för att åka motorcykel med en beväpnad man. Han fick 10,000 XNUMX baht som ryttare.

Han är fortfarande häktad vid presstillfället.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.