Phuket Minivan Driver har körkort indraget i 90 dagar efter att ha spelat på mobiltelefon - VIDEO

Phuket -

En minivans körkort har dragits av i 90 dagar och han fick böter på 2,000 XNUMX baht efter att han hittats spela spel på en mobiltelefon medan han körde med passagerare.

Ett videoklipp av en minibussförare som spelade spel på en mobiltelefon medan han körde hade blivit viralt på sociala medier i går morse (13 februarith). Videoklippet spelades in av en passagerare.

Phuket Land Transport Office Chief (PLTO) Atcha Buajan berättade för Phuket Express att minivansföraren snabbt identifierades och kallades till ett möte i går eftermiddag. Namnet och åldern på minivansföraren uppgavs inte av tjänstemannen. Förarens körkort dras in i 90 dagar och han döms till böter på 2,000 XNUMX baht.

Chauffören sa att han skulle överföra sex utländska turister och en thailändsk turist från Rassada Pier i Mueang Phuket till Patong. Han erkände att han spelade spelet (SLOTS) medan han körde men hävdade det var första gången han någonsin gjorde det.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.