Fyra misstänkta greps med 400,000 XNUMX metamfetaminpiller i Chumphon

Chumphon, södra Thailand –

Fyra misstänkta har gripits med 400,000 XNUMX metamfetaminpiller som beslagtogs i Chumphon.

Narcotics Suppression Bureau berättade för Phuket Express idag att de på fredagen (9 februari) har arresterat fyra misstänkta som var Supot Sangprajong, 42, Puwadon Longguea, 35, Suwit Raksachon, 46, och Nitayanart Raksachon, 34. De greps vid en huvudkontroll på Petchkasem Road (Bangkok – Chumphon Road). Av dem beslagtogs 400,000 XNUMX metamfetaminpiller.

Narcotics Suppression Bureau berättade för Phuket Express att de fick ett tips från en orolig medborgare om att en enorm mängd metamfetaminpiller överfördes till södra Thailand. En pickup och en bil med de fyra misstänkta hittades med 400,000 XNUMX metamfetaminpiller. De erkände att de kom från nordöstra Thailand.

Alla misstänkta åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja. Polisen fortsätter sin utredning för att hitta större återförsäljare.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.