Kanadensisk man förhörs efter att thailändsk flickvän hittades hängd i Patong

Patong-

En kanadensisk man som var på väg att lämna kungariket Thailand förhörs efter att hans thailändska flickvän hittades hängd i Patong.

Herr Kreangsak Riwklang, som är en bror till Wanwisa Riwklang, 31, har offentligt uppmanat Patong-polisen att på nytt utreda hans systers död. Wanwisa hittades hängd i sin nagelsalong på Na Nai Road den 8 februarith, 2023. Hennes familj tror inte att det var självmord. Han har också tillhandahållit bevis för chattar med hennes pojkvän som endast identifieras som Mr. Landy, 51, kanadensisk medborgare.

Phukets provinsbefälhavare generalmajor Sermphan Sirikong berättade för Phuket Express att en obduktion genomförs för att hitta den exakta dödsorsaken. Kanadensaren som befann sig på Phukets internationella flygplats och försökte lämna Thailand förhörs för närvarande. Landy berättade för polisen att han skulle till Singapore för att förlänga visumet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.