Hundra par registreras för äktenskap i Phuket på Alla hjärtans dag

Phuket -

Mer än 100 thailändska och utländska par har registrerat vigselbevis idag på Alla hjärtans dag (14 februarith) i Mueang Phuket-distriktet.

Mueang Phukets distriktschef Pairoj Srilamum höll presentationer på kontoret där mer än 100 par registrerade sig för vigselbevis.

Herr Pairoj sa att de 20 första paren fick gratis hotellrumskuponger. Varje par har en chans att välja en biljett till ett guldföremål värt 7,500 XNUMX baht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.