Skakningar kändes i Phang Nga efter jordbävningsrapporter – VIDEO

Phang Nga, södra –

En jordbävning rapporterades i eftermiddags (13 februari) i Kapong-distriktet med skakningar som kändes i Kapong och Takua Pa-distriktet kf Phang Nga.

Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) rapporterade klockan 2:43 om en jordbävning i Tha Na-distriktet i Kapong. Jordbävningen var på 3.7 på Richterskalan på cirka fyra kilometers djup.

Inga skador rapporterades omedelbart. Skakningar kändes i underdistrikten Kapong och Takua Pa i Phang Nga.

Här är en video

Kände du något i eftermiddags? Berätta för oss i kommentarerna nedan!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.