Solnedgångsfestivalen på Kamala Beach avslutas

Kamala –

Solnedgångsfestivalen på Kamala Beach avslutades ikväll (13 februarith).

Vår tidigare historia:

Kamala bjuder in invånare och turister att delta i Sunset Festival denna månad.

Nu till uppdateringen:

Festivalen startade lördagen (11 februarith) av Phukets viceguvernör Danai Sunantharod. Festivalen bjöd på många mat- och produktstånd samt konserter från thailändska sångare och band.

Viceguvernör Danai sa till The Phuket Express, "Festivalen syftar till att öka lokal turism och ekonomi. Vi vill låta utländska turister veta att Kamala är en av de vackraste platserna i Phuket som de inte bör missa.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.