Tysk man greps för att ha stulit märkessolglasögon från rysk kvinna vid immigration på Phangan Island

Phangan Island, Surat Thani-

En tysk man greps efter att ha stulit solglasögon från en rysk kvinna vid immigrationskontoret på Phangan Island.

Surat Thani Immigration rapporterade fredagen (10 februarith) att de har arresterat Mr. MARCEL ALBERT MOHR, 31, en tysk medborgare på en resort på Phangan Island. Han tog ett par märkessolglasögon i beslag.

Gripandet skedde efter torsdagen (9 februarith) polisen underrättades om en stöld från fröken Viktoriia Duka, 37, rysk medborgare. Hon berättade för polisen att hon tappade sina solglasögon som kostade cirka 24,000 XNUMX baht vid Surat Thani immigrationsbyrå på Phangan Island medan hon förlängde visumet.

Polisen spårade övervakningsfilmer innan de identifierade den misstänkte. Mohr berättade för polisen att han såg solglasögonen ute på en stol innan han plockade upp dem och sa att han trodde att de hade blivit övergivna och outtagna.

Han fördes till Koh Phangans polisstation för att åtalas för stöld.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.