UPPDATERING: Plånbok återlämnades till turist efter att ha hittats av barn i Rawai

Rawai –

En plånbok har lämnats tillbaka till en turist efter att barn i Rawai hittat och överlämnat plånboken till en polis.

Vår tidigare historia:

Barn i Rawai hittade plånboken till en turist innan de överlämnade den till en polis på onsdagen (8 februarith).

Nu till uppdateringen:

Rawais borgmästare Aroon Solos berättade för Phuket Express att plånboken idag (11 februari) har återlämnats till ägaren. Turisten hade redan lämnat in en anmälan till Patongpolisen när turisten upptäckte att hon hade tappat bort sin plånbok någonstans tidigare.

Polisen kontrollerade dokument som turisten hade som stämde med dokumenten i plånboken.

Turistens namn och nationalitet eller om barnen fick någon form av belöning för sitt ärliga beteende gavs inte av Aroon.

Turisten gick dock med på att ta ett foto med tjänstemän, som ses ovan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.