UPPDATERING: Fransk konsul i Phuket träffar Patong-polisen efter att franska motorcykelförare arresterades

Patong –

Chefen för konsulatet för det franska kontoret i Phuket träffade Patong-polisen efter att 20 franska motorcykelförare arresterades.

Vår tidigare historia:

Tjugo franska motorcykelförare har gripits efter att ha orsakat allmän olägenhet.

På fredag ​​(10 februarith), träffade chefen för konsulatet för det franska kontoret i Phuket Patongpolisen och Phukets turistpolis.

Chefen för konsulatet för det franska kontoret i Phuket fick ett brev om samarbete för att informera franska turister som besöker Phuket och Thailand för att informera dem om thailändska trafiklagar och att ha krävt körkort.

Chefen för konsulatet för det franska kontoret i Phuket kommer att informera den franska ambassaden i Thailand om brevet och begära att bättre informera turister om regler och bestämmelser kring bilkörning i Thailand.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.