TAT visar upp "Amazing New Chapters" på SATTE i Indien 2023

PRESSMEDDELANDE:

Thailands återöppning för turism, och riktning mot en meningsfull reseupplevelse som är mer hållbar och mer ansvarsfull, främjas på Indiens största resemässa.

Bangkok, 9 februari 2023 – Thailands turistmyndighet (TAT) deltar för 14:e gången i den årliga South Asia's Travel & Tourism Exchange (SATTE) i New Delhi – känd som den största, måste-besöka resemässan i Indien – för 40:e gången. delegation av över XNUMX turismleverantörer.

Den 30:e upplagan av showen, SATTE 2023, pågår 9-11 februari 2023 på India Expo Mart, Greater Noida, Delhi-NCR och förväntas innehålla cirka 35,000 1,200 deltagare och XNUMX XNUMX säljarbås.

Herr. Yuthasak Supasorn, TAT-guvernör, sa "SATTE 2023 är en nyckelmarknad för TAT och thailändska turismleverantörer för att träffa våra utländska partners, för att visa upp Thailands fullständiga återöppning för turism och för att främja kungadömets riktning mot högvärdig och hållbar turism, inklusive våra mjukkraftsstiftelser, för att erbjuda en meningsfull reseupplevelse.”

En nyckelkomponent i SATTE 2023 för den thailändska delegationen kommer att vara utbyte av B2B-turismföretag mellan thailändska turismleverantörer och utländska köpare, för att bygga på befintliga relationer och skapa nya förbindelser.

En huvudattraktion för Thailands närvaro vid SATTE 2023 är TAT:s Thailands monter. Tillsammans marknadsför Thailand i montern Thai Airways International, THAI Smile Airways, 40 turismleverantörer – hotell, researrangörer, DMCs och attraktioner – samt Association of Thai Travel Agents och Phuket Tourist Association.

Genom att presentera ett "Besök Thailand år 2023: Fantastiska nya kapitel"-tema kan besökarna i montern njuta av fascinerande demonstrationer och workshop om att göra traditionell thailändsk konst och hantverk med Nora-pärlor och traditionell thailändsk potpurri.

TAT:s Thailands monter invigdes officiellt av HE Ms. Pattarat Hongtong, Thailands ambassadör i Indien; TAT:s herr Yuthasak; Tanes Petsuwan, TATs vice guvernör för internationell marknadsföring – Asien och södra Stillahavsområdet; Mrs. Siriges-A-Nong Trirattanasongpol, TAT New Delhi, och Mr. Thanet Tantipiriyakit, ordförande för Phuket Tourist Association.

Dessutom presenterade TAT ett tecken på uppskattning till våra partnerallierade – N Chirag; Discovery Holidays; D Pauls; TravelBullz och SAMAARA Holidays, som deltar i "Chalo Amazing Thailand-kampanjen" (Go Thailand) och för deras kontinuerliga stöd under den svåra tiden.

Bland TAT:s marknadsföringsinsatser vid SATTE 2023 är främjandet av sportturism – särskilt golf – via en "stadsmarknadsföring". Längs denna linje har Pattaya City en dedikerad monter på mässan, som visar upp den populära badortens rikedom av sportturismmöjligheter, många attraktioner och ett brett utbud av turismrelaterade affärsanläggningar som tillsammans erbjuder massor för alla marknadssegment.

För att ytterligare stärka medvetenheten om Pattaya som en golfdestination bland indiska golfare kommer TAT och Pattaya City tillsammans att vara värdar för en "Golf and Exclusive Networking"-aktivitet den 10 februari på Delhi Golf Club i New Delhi.

År 2022 registrerade Thailand nästan 1 miljon turistankomster från Indien, vilket gör det till den näst största källan till turistmarknader för landet. För 2023, underblåst av TAT:s pågående marknadsföringsaktiviteter, förväntas Thailand välkomna cirka 1.4 miljoner indiska turister, av de 25 miljoner turister som förutspås från alla marknader.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.