Brandskador lyxvilla i Thalang – VIDEOS

Thalang –

En brand har skadat en lyxvilla i Thalang.

Prasit Nuwanna från Disaster Prevention and Mitigation Division i Cherng Talay kommun berättade för Phuket Express att i morse (11 februari)th) klockan 10:30 underrättades de om en brand i en villa i Soi Pasak 1, Cherng Talay.

Sju brandmän med två brandbilar kom till platsen för att konstatera att en brand brann med mycket rök. Det tog cirka två timmar att släcka branden helt. Inga personskador rapporterades. Orsaken till branden utreds fortfarande samtidigt som kostnaderna för skadorna också uppskattas.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.