UPPDATERING: Beväpnad man som skadade två personer på Phuket-bussen hittades död

Phuket -

En beväpnad man som öppnade eld på en resande buss i Phuket som skadade två personer har hittats död i bussens interiör.

Vår tidigare historia:

Två personer på en buss i Phuket har ådragit sig skador efter att en beväpnad man öppnade eld medan andra passagerare sprang iväg.

Nu till uppdateringen:

Phuket City Police berättade för Phuket Express att den misstänkte, som var busspassagerare, öppnade eld med en pistol mot andra passagerare och hittades död på bussen klockan 11:20.

Polisen i Phuket uppgav att den misstänkte dog av självmord. Två personer skadades under händelsen och fördes till lokala sjukhus medan föraren och övriga passagerare flydde.

Polisen hade försökt förhandla med den misstänkte i flera timmar i morse när de trodde att skytten fortfarande levde.

Det var oklart när den misstänkte sköt sig själv till döds. Polisen kastade tårgas i bussen innan de med våld gick in och sedan hittade den avlidne beväpnade mannen.

Beväpningsmannens identitet och motivet bakom den chockerande händelsen är fortfarande okänt.

Detta är en utvecklande berättelse.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.