44 utländska förare arresterade i Patong utan körkort

Patong –

Fyrtiofyra utländska förare har gripits i Patong för att de inte hade körkort.

Tillslaget inleddes i går kväll (9 februarith) efter tjugo franska motorcykelförare hade gripits efter att ha orsakat allmän olägenhet denna vecka.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de i går kväll från 7:30 till 10:30 arresterade 39 utländska förare för att de inte bär hjälmar, 44 utan körkort och åtta för att ha hoppat över rött ljus.

Femton hyrmotorcyklar beslagtogs och rättsliga åtgärder kommer att vidtas mot motorcykeluthyrningsoperatörer för att tillåta förare utan körkort att hyra motorcyklar.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.