Kazakstansk kvinna som övernattar på Phukets flygplats med hjälp av falska dokument

Phuket -

En Kazakstansk kvinna som stannade kvar för länge greps på Phukets internationella flygplats. Hon hittades med falska dokument och var på 89 dagars uppehåll.

En immigrationstjänsteman vid Phukets internationella flygplats berättade för Phuket Express att i går, (8 februari)th), har de arresterat XENIYA KOPEIKINA, 27, en kazakstansk medborgare.

Hon hittades med falska stämplar i sitt pass. Hon är anklagad för att ha använt falska frimärken och falska dokument och hon är nu på 89 dagars uppehåll.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.