Olaglig taxichaufför greps i Patong under pågående tillslag

Patong –

En illegal taxichaufför greps i Patong för att ha använt sitt personliga fordon för att förflytta turister.

Löjtnant Suchart Boonrak från Patong-polisen berättade för Phuket Express att de denna vecka har arresterat en kvinna som endast identifierats som Mrs Ni, 50, från Kathu, Phuket.

Hon fördes till Patongs polisstation för att anklagas för att ha använt ett personligt fordon för att förflytta turister som en illegal taxi.

Du kanske gillar det här:

Rättsliga åtgärder vidtas mot fyra illegala taxichaufförer i Phuket.

En illegal taxichaufför greps i Patong för att ha använt sitt personliga fordon för att förflytta turister.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.