"Amazing Thailand Experience Forum" visar lyxresor till nordamerikanska reserådgivare

PRESSMEDDELANDE:

Den 5-15 februari 2023, i Bangkok och Khao Lak, ser programmet 60 agenter uppleva lyxresor och bygga relationer med thailändska lyxleverantörer.

Bangkok, 7 februari 2023 – Thailands turistmyndighet (TAT) kontor i New York och Toronto i samarbete med Air Canada, THAI Smile Airways och olika partners i Thailand håller "Amazing Thailand Experience Forum" i Bangkok och Khao Lak (Phang-nga) från 5. -15 februari 2023.

Evenemanget har tagit med 60 kvalificerade lyxreserådgivare från Nordamerika för att uppleva några av de fantastiska lyxresetjänsterna och produkterna som erbjuds i Thailand. Under sin resa kommer de att få kontakt med över 100 thailändska leverantörer inklusive lyxhotell, destinationsförvaltningsföretag och andra lyxleverantörer.

Profilen för lyxreserådgivarna från Nordamerika är beslutsfattare och topppresterande frontlinjesäljare med verifierad försäljningsstyrka som uppfyller en minsta årlig försäljningströskel på 1 miljon US$ eller har en mångsidig affärsbok med kundkrets som har olika intressen i hela Sydostasien . Dessa resebyråer är geografiskt olika och reser från alla delar av USA. De representerar konsortierna, nämligen Travel Leaders, Ensemble, Consortia X, Virtuoso, NEST, Vacation.com.

Herr Santi Sawangcharoen, chef för TAT New York Office och tillförordnad direktör för TAT Toronto Office, sa "Vi är glada över att skapa ett utrymme för lyxreserådgivare att lära sig om Thailands pulserande kultur och den senaste och bästa turismproduktutvecklingen inom landet. Genom att tillåta våra thailändska leverantörer att utbilda och tillhandahålla förstahandsupplevelser till passionerade branschexperter kommer att säkerställa att resebyråerna är väl insatta i destinationen – och entusiastiska över att marknadsföra Amazing Thailand för välbärgade resenärer”, och vi skulle vilja att det här forumet skulle vara ett steg i vägen. till den internationella lyxhandelsplattformen i framtiden.”

Programmet "Amazing Thailand Experience Forum" inkluderar 10 dagars destinationscertifieringsutbildning, upplevelserika thailändska nätverksfunktioner och en showcase med dedikerade en-till-en-möten och öppna engagemangstider mellan de besökande reserådgivarna och lyxleverantörerna från Thailand.

Det finns också möjligheter för reserådgivarna att fördjupa sig i den lyxiga reseupplevelsen som erbjuds i Bangkok och Khao Lak, inklusive genom praktiska regionala turer och platsinspektioner.

Reserådgivare, särskilt från Nordamerika som är intresserade av att lära sig att bli en certifierad Thailand-specialist genom Thai The Knot Specialist-programmet, kan besöka https://thaitheknotspecialist.com.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.