Den nya tjeckiska filmen "Ostrov" visar skönheten i Phuket och Krabi

PRESSMEDDELANDE:

Romantisk äventyrskomedie som hade premiär i Prag den 1 februari 2023, filmades nästan helt på dessa pittoreska thailändska platser.

Bangkok, 7 februari 2023 – Thailands turistmyndighet (TAT) är glada att kunna rapportera att Thailand återigen har fått en glittrande exponering på den internationella filmscenen, med Phuket och Krabi som huvudrollerna i den nya tjeckiska filmen "Ostrov" (Ön) som hade premiär den 1 februari 2023 i Prag.

Mr. Yuthasak Supasorn, TAT-guvernör, sa "Phuket och Krabi är populära resmål för så många resenärer världen över. Det är fantastiskt att se dem ha en så framträdande plats i Ostrov, som underbara utställningar för Thailands "Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters"-kampanj och kungarikets mjuka kraftgrunder och upplevelsebaserad turism.”

Ostrovs premiär den 1 februari på biografen Lucerna i Prag besöktes av mediamedlemmar, mediepartner till filmen, representanter för den statliga fonden för film, skådespelare, konstnärer och ledande kulturpersonligheter i Tjeckien.

Även Thailands ambassadör i Tjeckien deltog i det uppmärksammade evenemanget, och i slutet av filmens visning bjöds gästerna in att delta i en ceremoniell fest som innehöll en välkomnande thailändsk atmosfär komplett med servering av äkta thailändsk mat.

Efter premiären öppnade Ostrov den 2 februari på 180 biografer i hela Tjeckien och Slovakien.

Ostrov var den första tjeckiska filmproduktionen som koncentrerade nästan all sin inspelning helt till Thailand, med 97 % av filmen inspelad i pittoreska Phuket och Krabi.

Filmen spelar Jiří Langmajer och Jana Plodková, och berättar historien om en semester där de två hamnar på en vacker, öde ö. Den var regisserad och manusskriven av Rudolf Havlík, som sa "Det är en äventyrskomedie i ordets rätta bemärkelse och kommer att tilltala alla som gillar att resa eller helt enkelt gillar äventyr och romantik."

Under inspelningen av Ostrov lade huvudskådespelaren Jiří Langmajer upp bilder och videor av sina upplevelser i Thailand till sina mer än 200,000 XNUMX Instagram-följare, vilket genererade ännu mer värdefull exponering för Thailand som semestermål.

Om sin tid i Thailand när hon gjorde filmen sa Jana Plodková "Jag var i Thailand för första gången och jag blev helt fängslad av detta land, lokalbefolkningen, kulturen, naturen. Hela inspelningen och vistelsen var en gåva jag aldrig drömt om. Varje morgon gick jag upp runt sex, innan jag filmade, för att njuta av den tomma stranden och soluppgången. Det var oerhört uppiggande. På min lediga dag tog jag en tur till elefanterna, eller så klättrade jag och tjejerna de 1,237 XNUMX stegen vid Tiger Cave Temple. Varje dag såg jag ödlor, apor och ibland näshornsfåglar.”

Filmtrailer på YouTube:  https://youtu.be/3SkPR3LXHIc

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.