Diamantörhänge i Phuket återvände till rysk turist

Phuket -

Ett diamantörhänge har lämnats tillbaka till en rysk turist efter att hon lämnat det på ett hotell i Phuket.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express att Elena Zholobetskaia, 42, ryska, hade bett om hjälp från Samuis turistpolis i Surat Thani.

Hon berättade för Samuis turistpolis att hon glömde sitt diamantörhänge som kostade 70,000 XNUMX baht på ett hotell i Maikhao i Thalang, Phuket.

Samuis turistpolis kontaktade Phukets turistpolis och de gick till hotellet. Hotellet berättade för turistpolisen att en hushållerska hittade örhänget inne i den ryska kvinnans rum. Hotellet hade redan försökt kontakta den ryska turisten när den hittades men misslyckades.

Phukets turistpolis kontaktade Samui turistpolis innan Elena informerades. Hon åkte tillbaka till Phuket från Samui Island igår (7 februarith) och har fått sitt örhänge tillbaka.

Elena var mycket glad. Hon tackade hushållerskan, hotelloperatören, Samui turistpolis och Phuket turistpolis för deras hjälp.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.