TAT leder stark närvaro i Thailand av "Amazing New Chapters" på ATF 2023

PRESSMEDDELANDE:

Imponerande Thailand Stand, "Amazing Thailand, Amazing New Chapters Reception", Thailand Media Briefing och TRAVEX säljardelegationer hjälper till att skildra kungarikets nya riktning mot mer meningsfulla resor.

Yogyakarta, 6 februari 2023 – Thailands turistmyndighet (TAT) har arrangerat en stark närvaro i Thailand vid ASEAN Tourism Forum (ATF) 2023 – den 2-5 februari 2023, på Jogja Expo Center (JEC) i Yogyakarta, Indonesien – med nyckelbudskapet att "Thailand är helt återöppnat för turism, och att med den pågående kampanjen "Visit Thailand Year: Amazing New Chapters" är kungariket på väg i en meningsfull reseriktning med fokus på högt värde och hållbar turism."

Som alltid, i centrum för Thailands närvaro på ATF var TAT:s Thailand Stand, där temat 2023 var "Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters". En rad turistattraktioner, tjänster och produkter från hela Thailand visades, tillsammans med demonstrationer om att göra modern och traditionell thailändsk konst och hantverk, och höjdpunkter på hur upcycling av produkter har hjälpt Thailand på vägen mot en mer hållbar och ansvarsfull turism.

En delegation på nio säljare från Thailand, bestående av åtta hotell och THAI Smile Airways, gick med i TAT vid Thailands monter. De var bland de 250 säljare och 250 köpare som deltog i TRAVEX-resebytesdelen av ATF.

Förutom Thailands monter anordnade TAT också "Amazing Thailand, Amazing New Chapters Reception" den 2 februari för att tacka Thailands turistpartner runt om i världen för deras fortsatta förtroende för kungariket som en av världens mest föredragna semesterdestinationer.

Temat för mottagningen var Go North, som syftade till att visa att Thailand förutom den livliga metropolen Bangkok, de vackra stränderna och attraktionerna i södra och öster, även erbjöd andra lika attraktiva platser att besöka. Presentationen av turistattraktioner i norr, tillsammans med kulturföreställningar, var en höjdpunkt för mottagandet.

Under evenemanget har TAT också genomfört Thailand Media Briefing för att ge en uppdatering om Thailands turismsituation, för att presentera de senaste turismstrategierna och för att lyfta fram nya turistprodukter och tjänster.

Tanes Petsuwan, TATs vice guvernör för internationell marknadsföring i Asien och södra Stillahavsområdet, berättade vid briefingen: "Den pågående kampanjen "Visit Thailand Year: Amazing New Chapters" har varit avgörande för att berätta för världen att Thailand har öppnat helt och hållet för turism, och att hjälpa oss att välkomna 11.15 miljoner internationella turister 2022.”

"TAT fortsätter med det långvariga varumärket "Amazing Thailand" i sina globala marknadsföringsinsatser, och accentuerar detta med konceptet "Amazing New Chapters" för att främja upplevelsebaserad turism och en strävan mot mer meningsfulla resor som är mer hållbara och mer ansvarsfull. Detta inkluderar att utnyttja kungarikets 5F soft-power grunder för mat, film, festival, kamp och mode, och bjuda in världens resenärer att njuta av nya och befintliga turismupplevelser som erbjuds i Thailand.” För 2023 räknar TAT med att välkomna 25 miljoner internationella turister. Målet för de totala turistintäkterna är 2.38 biljoner baht – vilket motsvarar en återgång till 80 % av den pre-pandeminivå som sågs 2019.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.