Phuket välkomnar den första kinesiska turnégruppen på tre år

Phuket -

Den första kinesiska resegruppen på tre år anlände till Phukets internationella flygplats.

I eftermiddag (6 februarith) kl. 3 på Phukets internationella flygplats Direktör Monchai Tamod och Montree Manator, biträdande direktör för turistmyndigheten från Thailand Phuket Office välkomnade den första kinesiska resegruppen på flygplatsen.

Det finns totalt 180 passagerare från ett direktflyg från Spring Airlines från Shanghai som anlände till flygplatsen.

Det var inga större gruppresor på tre år på grund av Covid-19-pandemin.

Du kanske gillar det här:

Thailands turistmyndighet (TAT) i samarbete med den kinesiska ambassaden och Spring Airlines välkomnade de första kinesiska gruppturerna måndagen den 6 februari.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.