Nio svenska turister överlever efter att båten välter i Krabi, Thailand

Krabi –

Nio svenska turister har överlevt efter att en långstjärtad båt kantrat i Krabi.

Chefen för Than Bok Khorani National Park, Mr. Weerasak Srisajjang, uppgav till thailändska medier att de underrättades om händelsen i söndags (5 februari)th) nära Hong Island i Khao Thong sub-distrikt, Mueang Krabi.

Räddningsteam åkte till platsen för att hitta nio manliga och kvinnliga svenska medborgare och båtkaptenen i havet nära den långstjärtade båten som kantrades. De räddades alla och fördes säkert tillbaka till land.

Det har rapporterats att turisterna tog bilder på ena sidan av båten vilket fick båten att luta över. Vatten läckte in i båten innan den kantrade. De hade alla flytvästar på sig.

Du kanske gillar dessa:

Två utländska turister och en båtkapten har räddats efter att en longtailbåt kantrat i Krabi.

En malaysisk mamma och hennes sexåriga dotter har dödförklarats efter att en longtailbåt kantrat i Krabi.

Tre kinesiska män har räddats efter att en segelbåt havererat av hårda vindar nära en ö i Krabi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.