Kropp av utlänning hittades flytande nära Tao Island i Koh Phangan, möjligen försvunnen tysk man

Tao Island i Surat Thani –

En kropp av en utlänning hittades flytande i havet nära Tao Island (Turtle Island), nordväst om Phangan Island.

Thai Marine Enforcement Command Center (Thai – MECC) rapporterade i eftermiddags (6 februarith) att de underrättades om kroppen från en lokal fiskare på Tao Island.

Man tror att kroppen kan vara herr Florian Storz, 35, en försvunnen tysk medborgare, eftersom han och kroppen har en sköldpaddstatuering på ryggen.

Kroppen fördes dock tillbaka till ett sjukhus för slutlig identifiering.

Våra tidigare berättelser:

En tysk man har försvunnit efter att han enligt uppgift hoppade från en färja nära Phangan Island i Surat Thani den 31 januarist

Sökandet efter en försvunnen tysk turist som enligt uppgift hoppade från en färja nära Phangan Island i Surat Thani har fortsatt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.