Ryska turister hjälper till att städa upp stranden på Samui Island

Samui Island, Surat Thani –

Ryska turister hjälpte till med att samla sopor på en strand på ön Samui.

På januari 31st på morgonen hjälpte många turister som var ryssar till att samla sopor på Baan Mae Nam-stranden innan de tränade, simmade och solade.

Avfall som hittades på stranden var plastflaskor, glasflaskor och sjögräs.

En av de ryska turisterna, Mike Michael, sa till thailändska medier: "Min familj och jag har fortsatt att besöka Samui Island i nio år. Samuis lokalbefolkning är väldigt trevliga och Samui Island är väldigt vacker.”

– Stark vind och vågor har fört sjö- och landskräp till stranden. Vi vill inte se en smutsig strand. Det är farligt för andra strandgäster också om de trampar på glasflaskor.” tillade Mike.

Herr Pumin Nakpetpoon, en bungalowoperatör på stranden, tog med sig skräpet som turisterna samlade in till en soptunna nära vägen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.