Amerikansk turist fick hjälp efter att ha gått vilse vid Krating Cape i Phuket

Phuket -

En amerikansk turist fick hjälp efter att han gått vilse vid Krating Cape, sydväst om Phuket.

Phukets turistpolis berättade för Phuket Express idag (4 februarith) att en oidentifierad manlig amerikansk turist ringde turistpolisens callcenter på 1155. Han sa att han gick längs med en stig nära Krating Cape i Karon ensam. Han kunde inte hitta vägen ut.

Phukets turistpolis och en barmhärtig samarit kopplade till den amerikanska turisten via WeChat-applikationen tills de hittade turisten som hittades säker och fördes tillbaka till utgången.

Den amerikanska turisten sa tack till officerarna och barmhärtige samariten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.