UPPDATERING: Sökandet efter saknad tysk nära Phangan Island fortsätter på dag 4

Phangan Island, Surat Thani –

Sökandet efter en försvunnen tysk turist som enligt uppgift hoppade från en färja nära Phangan Island i Surat Thani har fortsatt på dag 4.

Våra tidigare berättelser:

Royal Thai Navy Second Area Command rapporterade till thailändska medier att de underrättades om att en manlig utländsk turist hoppade från en färja på väg från Phangan Island klockan 7:00 på tisdagen (31 januari)st) till Donsak i Surat Thani.

Sökandet efter en försvunnen tysk turist som enligt uppgift hoppade från en färja nära Phangan Island i Surat Thani har fortsatt.

Samui Public Relations Office rapporterar att den kungliga thailändska marinens och räddningsarbetares sökning har fortsatt i havet och på land vid Thong Sala Beach till Baan Tai Beach och Hua Tean Pier.
Resebåtsoperatörer och hotelloperatörer har informerats om Florian Storz, 35, och att om han ses rapportera sin plats. I nuläget har räddningsteam inte uteslutit möjligheten att den försvunne mannen simmade till land i närheten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.