Två misstänkta rånar närbutik vid Gun-Point i Phuket

Phuket -

Två misstänkta är på flykt efter att de rånat en närbutik med vapen i Thalang-distriktet.

Thalang-polisen underrättades om händelsen i en närbutik i Paklok-distriktet tidigare i veckan.

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att CCTV-filmer visar att klockan 4:20 stannade två misstänkta som bar helhjälmar framför butiken. En misstänkt använde en handgjord pistol och riktade den mot två kvinnliga personal. Personalen gav de misstänkta 1,826 XNUMX baht.

Thalangpolisen letar efter de misstänkta och noterade att närbutiken var öppen under sin sista dag när de rånades. Butiken kommer att öppnas igen och flyttas till ett annat område.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.