73 havssköldpaddor kläcks och går tillbaka till havet i Phang Nga

Phang Nga –

Sjuttiotre små havssköldpaddor i läder har framgångsrikt kläckts och tagit sig ut i havet i Phang Nga, norr om Phuket.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) rapporterar att efter midnatt (2 februarind) 73 havssköldpaddor i läder kläcktes framgångsrikt ur sina ägg. Sköldpaddsungarna begav sig sedan tillbaka till sitt hem i havet.

Ytterligare tjugofem av sköldpaddsungarna togs tillbaka för behandling eftersom de fortfarande var svaga och inte kunde gå tillbaka till havet. Sexton ägg har inte kläckts och fem av sköldpaddsungarna dog efter kläckningen.

Du kanske gillar det här:

Hundratre havssköldpaddor har framgångsrikt kläckts och tagit sig ut i havet i Phang Nga, norr om Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.