UPPDATERING: Sökningen efter försvunnen tysk turist fortsätter nära Phangan Island

Phangan Island, Surat Thani –

Sökandet efter en försvunnen tysk turist som enligt uppgift hoppade från en färja nära Phangan Island i Surat Thani har fortsatt.

Vår tidigare historia:

Royal Thai Navy Second Area Command rapporterade till thailändska medier att de underrättades om att en manlig utländsk turist hoppade från en färja på väg från Phangan Island klockan 7:00 på tisdagen (31 januari)st) till Donsak i Surat Thani.

Den fullständiga sökningen av Surat Thani Marine Police, lokala räddningsdykare och Phangan Marine Office har fortsatt i havet och på stränderna vid Tae Nok och Tae Nai Islands där dessa öar är de närmaste öarna från Phangan Island.

Under tiden hjälper båtoperatörer till att söka mellan rutten från Samui Island och Phangan Island till Surat Thani.

Surat Thanis turistpolis sa att Florian Storz, 35, reste in i Thailand via ett turistvisum som är giltigt till idag den 2 februarind2023

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.