90 illegala taxichaufförer i Phuket får böter på fyra månader

Phuket -

Totalt bötfälldes 90 illegala taxichaufförer i Phuket under de senaste tre månaderna och 33 av dem har fått sina körkort indragna i 90 dagar.

Phuket Land Transport Officer (PLTO) Chief Atcha Buacha sa till The Phuket Express, "Vi har fortsatt att slå ner på illegala taxibilar (Black Plates) speciellt på Phukets internationella flygplats, bryggor och turistplatser."

”Sedan september förra året bötfälldes totalt 90 illegala taxichaufförer med 2,000 90 baht. Trettiotre av dem fick sina körkort indragna i 1584 dagar. Om någon upptäcker illegala taxichaufförer, ring XNUMX för att informera oss," Herr Atcha tillade.

Du kanske gillar det här:

Rättsliga åtgärder vidtas mot sju illegala taxichaufförer i Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.