Tysk man saknas efter att ha hoppat från färjan nära Phangan Island

Phangan, Surat Thani-

En tysk man har försvunnit efter att han enligt uppgift hoppat från en färja nära Phangan Island i Surat Thani.

Royal Thai Navy Second Area Command rapporterade till thailändska medier att de underrättades om att en manlig utländsk turist hoppade från en färja på väg från Phangan Island klockan 7:00 i går kväll (31 januari)st) till Donsak i Surat Thani.

Femton minuter efter att färjan lämnat piren nära Phangan Island ropade passagerare ut att någon hoppade av färjan. Färjekaptenen vände fartyget för att söka efter passageraren samtidigt som den ringde Royal Thai Navy för att få hjälp.

En fullständig sökning inleddes klockan 8 av Surat Thani Marine Police, lokala räddningsdykare och Phangan Marine Office. Sökandet avbröts dock på grund av mörker och två meter höga vågor i havet vid 47:10-tiden.

Turisten identifierades senare offentligt av tjänstemän som Florian Storz, 35, tysk medborgare. Sökandet har börjat igen i morse (1 februarist).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.