Phuket Tourist Association anordnade "Phuket Roadshow to Saudi Arabia 2023" i Jeddah

PRESSMEDDELANDE:

Den 26 januari 2023 ledde Thaneth Tantipiriyakij, ordförande för Phuket Tourist Association tillsammans med Chaiwat Tamthai, chef för Thailands turistmyndighet (TAT), Dubai och Mellanösternkontoret, mer än 30 thailändska turistoperatörer att organisera "Phuket Roadshow to Saudi Arabia 2023” på Marriot Hotel i Jeddah. Mer än 40 saudiska turistföretag i Jeddah deltog i evenemanget för att inventera affärsmöjligheten i Phuket och för att delta i en affärsmatchning med thailändska motsvarigheter.

Vid detta tillfälle välkomnade Mr. Kitinai Nutakul, generalkonsul deltagarna genom att upprepa sitt teams beredskap att stödja de thailändska affärssektorerna i Saudiarabien. Generalkonsuln gratulerade också affärsmännen till deras framgångsrika besök i Riyadh och Dammam tidigare och betonade Phukets potential att främja turismsamarbete med Saudiarabien, särskilt ett anbud att vara värd för Specialized Expo 2028 under temat "Future of Life: Living in Harmony, Sharing Välstånd".

Förutom affärsmatchning och informationsutbyte deltog generalkonsulen tillsammans med Apichart Presertsud, chef för Thai Trade Center i Jeddah, i en lyckodragningsaktivitet där priser delades ut till saudiska företags representanter.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.