American Man, 67, dör efter "Big Bike"-krasch i Phang Nga

FOTO: Wat Kao Garoen Tham Rescue Team / Bee Kung

Phang Nga –

En 67-årig amerikansk motorcykelförare dog efter att hans "stora cykel" kolliderade med en släpvagn i Phang Nga.

Mueang Phang Nga-polisen underrättades om olyckan klockan 5 igår (30 januari)st) på Phet Kasem Road i Mueang Phang Nga-distriktet.

Polis och räddningstjänst anlände till en kurva på norrgående körfält i Tak Dad-distriktet. En helt ny men nu skadad stor cykel hittades liggande på vägen. Släpvagnen som var inblandad i olyckan stod parkerad i närheten vid vägkanten.

Kroppen av den stora cykelföraren identifierades som en 67-årig amerikansk medborgare och hittades nära lastbilens hjul. (Phuket Express undanhåller hans namn i avvaktan på ambassad och familjemeddelande). Hans kropp fördes till ett lokalt sjukhus.

Lastbilschauffören, identifierad endast som Mr. Surasak, 37, berättade för relevant polis att han körde i vänster körfält i cirka 60 kilometer i timmen. När han kom till en kurva i vägen såg han den stora cykelföraren som körde i hög hastighet och kom nära sin lastbil. Surasak tutade två gånger för att varna föraren innan cykelföraren tappade kontrollen och kraschade in i höger sida av den mycket större lastbilen, ramlade under fordonet och dödades omedelbart enligt polisen på platsen.

Mueang Phang Nga-polisen genomför fortfarande en fullständig utredning för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.