Myanmar National saknas efter att ha spolats bort av vågor på ön Samui

FOTO: Thailändska PBS

Samui Island, Surat Thani-

En medborgare i Myanmar har försvunnit efter att han spolats bort från en sten av vågor på ön Samui.

Vittnen berättade för thailändska PBS-media att i går (30 januarith) det var tre Myanmar-medborgare som verkade vara berusade. De hade tagit sig ner till ett utsiktsområde nära havet. Myndigheterna hade tidigare varnat turister för att komma nära havet på grund av hårda vindar och vågor.

Plötsligt hörde vittnena någon som ropade på hjälp. En myanmarsk medborgare hade spolats ut i havet av stora vågor. De andra två Myanmar-medborgarna lämnade senare närområdet innan myndigheterna kom, även om det är oklart varför. Det fanns inga rapporter om var de arbetar eller bor.

Myndigheterna kunde inte genomföra en fullständig sökning i går på grund av stark vind och vågor.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.