Phuket Festival 2023 startar officiellt

Phuket -

Phuket Festival 2023 har nu officiellt startat.

Våra tidigare berättelser:

Phuket City Municipality bjuder in folk att delta i Phuket Festival 2023 i Phukets gamla stadsdel.

Nu till uppdateringen:

Phuket-festivalen lanserades officiellt i går kväll (27 januarith) av Phukets guvernör Naroong Woonciew och Phuket Citys kommuns borgmästare Saroj Angkanapilard vid Chartered Intersection i Phuket Old Town.

Mr Saroj berättade för The Phuket Express, "Phuket är mycket unikt inom naturlig turism och kulturturism. Staden har genererat landets högsta turistinkomst. Phuket Festival 2023 pågår till den 29 januarith. Det syftar till att uppmuntra Phuket människor och invånare att se vikten av våra dyrbara traditioner från antiken. Vi använder det vi har för att stärka turismen och samtidigt bevarar vi det vi har för kommande generationer.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.