Havssköldpadda i läder lägger ägg på Phang Nga Beach

Phang Nga-

En havssköldpadda lade ägg på en strand i Takua Thung-distriktet.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) berättade för Phuket Express att i morse (28 januari)th) en havssköldpaddsmamma i läder hade nyligen lagt ägg på Naklua Beach i Kok Kloi sub-distrikt.

Boet är fullt av ägg där området inte påverkas av havsvatten eller dåligt väder. Dessa ägg togs inte bort från deras bon. De två bona är dock inhägnade för att skydda dem.

Du kanske gillar det här:

En annan havssköldpadda i läder lade ägg på en strand i Phang Nga.

Hundratre havssköldpaddor har framgångsrikt kläckts och tagit sig ut i havet i Phang Nga, norr om Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.