Inga jetski-operatörer i Patong testade positivt i narkotikatillslag

Patong –

Inga jetski-operatörer eller personal på Patong Beach testade positivt för droger i ett nyligen tillslag, sade relevanta myndigheter.

Ett team av tjänstemän som skickades från Kathu District Chief genomförde igår (27 januari) urindrogtester på flera jet-ski-personal utan meddelande i förväg.

Kathu-distriktschefen Siwat Rawangkun sa till Phuket Express: "Detta är en del av en kampanj som vi kallar "röntgen" för att undertrycka illegal droganvändning och försäljning."

”Personal från jetski-företag på Patong Beach fick drogurintest, totalt 56 personer. Ingen av dem testade positivt för droger." Mr. Siwat uppgav.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.